Publicat la: 04.08.2017. 17:52 / 1.657 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

viata 5 augustMâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

“Clubul Gloria Buzău a fost înfiinţat”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce ramuri sportive vor fi finanţate de Primărie.

Buzoienii sunt informaţi de ce vor suna alarmele în fiecare lună şi cât de pregătite sunt autorităţile pentru dezastre; care sunt priorităţile municipalităţii în materie de investiţii şi cât a strâns Fiscul buzoian în primele şase luni.

În această ediţie, citiţi despre o „Operaţie în premieră la Spitalul Judeţean”.

Aflaţi câţi absolvenţi buzoieni s-au înscris la şomaj şi ce facilităţi au la angajare.

Buzăul a fost gazda liderilor elevilor din toată ţara, eveniment la care au luat parte miniştri şi parlamentari. Citiţi ce a declarat ministrul Educaţiei despre subiecte intens dezbătute în aceste zile, de la manuale, la vaccinări şi concursuri pentru directori.

Pe ultima pagină, aflaţi după ce reţetă se vor asfalta străzile Buzăului.

Dintre titluri, amintim „A fost aprobat proiectul Explorer” şi „Serbia, laureata festivalului Plaiurile Mioriţei”.

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!