Publicat la: 23.06.2017. 17:45 / 2.001 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

 viata 24 iunie„Asfalt nou, probleme vechi”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce reclamă locuitorii de pe Viilor, inundaţi la prima ploaie mai puternică.

Buzoienii sunt informaţi că în acest an este criză de bilete de tratament pentru litoral. Se modernizează drumuri judeţene din zona de câmpie. Aflaţi când încep lucrările şi pe Valea Slănicului.

Edilii buzoieni au făcut bilanţul după primul an de mandat. În municipiu se asfaltează parcări  şi se deschid cluburi pentru pensionari. Cititorii află şi unde vor fi duşi de la 1 iulie câinii adunaţi de pe străzile oraşului.

„Salarii de mizerie în cercetare” se intitulează reportajul realizat la Staţiunea legumicolă.

La Consiliul Judeţean se poate vizita o expoziţie de artă populară iar Muzeul Judeţean invită buzoienii să sărbătorească Ziua Drapelului.

Hasdeienii din trupa Bianca & Band descriu „Tehnici esenţiale de supravieţuire într-o trupă”.

FC Buzău a sărbătorit câştigarea Cupei iar campioana judeţului, Metalul, va fi sprijinită de Consiliul Judeţean, se anunţă în pagina rezervată sportului.

Dintre titluri, amintim „Sănătatea buzoienilor, în pericol” şi „Aproape 2000 de copii la grădiniţe. Numărul preşcolarilor este în scădere”.

Viata Buzăului publică programele TV anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!