Publicat la: 09.06.2017. 17:40 / 1.303 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 10 iunie„Drăgaica – 15 zile de târg, 100 de artişti în concert”, se titrează pe prima pagină. În această ediţie, citiţi un amplu interviu cu primarul Constantin Toma, despre iarmafest-ul care îşi deschide mâine porţile. Viaţa Buzăului publică şi programul complet al spectacolelor care vor avea loc până pe 24 iunie.

Conducerea Consiliului Judeţean a făcut bilanţul primului an de mandat. Aflaţi noutăţi despre Spitalul Brătianu şi reabilitarea unor drumuri judeţene.

O octogenară şi fiul ei „Trăiesc în holul blocului”. Autorităţile sunt rugate să intervină într-un caz social din cartierul Obor.

Buzoienii sunt informaţi că se strâng semnături pentru greva generală în educaţie. Pe drumurile judeţene se vor monta cântare pentru controlul camioanelor. Aflaţi când se va încheia asfaltarea pe Aleea Plopilor şi de ce a fost defrişată o porţiune din Parcul Tineretului.

În articolul „Încă un an cu… muzică”, hasdeienii prezintă trupa Synopsis, la un an de activitate.

În pagina rezervată sportului, citiţi despre adversarul Metalului la barajul de promovare şi ce meciuri a programat Cupa AJF.

Dintre titluri, amintim „Încă o bătălie câştigată de poliţiştii locali” şi „PNL Buzău se reformează”.

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!