Publicat la: 08.08.2019. 18:20 / 677 views

UN SINGUR SENS. PE STRADA MICĂ SE VA CIRCULA DUPĂ NOI REGULI

Ca urmare a închiderii podului de la Marghiloman, traficul auto se desfăşoară pe trasee ocolitoare. Una dintre străzile folosite mai ales de autobuze este Strada Mică. Pentru a se evita aglomerarea excesivă, pe acestă stradă va fi instituit sensul unic pentru circulaţia rutieră.

strada 1Închiderea podului Marghiloman a avut ca urmare reconfigurarea traseelor rutiere din zonă.  Astfel, conducătorii auto folosesc acum trasee alternative, pe unde ocolesc podul pentru a ajunge din bulevardul Republicii în cartierele Micro 5 şi Dorobanţi sau pe strada Horticolei. Strada Mică a devenit astfel şi parte a traseului pentru unele dintre autobuzele TransBus.

În urma argumentelor prezentate în Comisia pentru securitatea rutieră a municipiului s-a hotărât ca, în curând, pe Strada Mică să fie instituit sensul unic. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!