Publicat la: 16.02.2021. 19:44 / 631 views

UN BUZOIAN ARE NEVOIE DE AJUTOR. A FOST DIAGNOSTICAT CU O TUMOARE AGRESIVĂ PE CREIER

Un mesaj extrem de emoționant a ajuns în această dimineață pe mailul redacției Campus Tv. Laurențiu Bănică, un buzoian de 51 de ani, diagnosticat cu o tumoare agresivă pe creier, cere ajutor celor care i-l pot oferi. Are nevoie de 120 de mii de euro pentru a se opera în străinătate. Am doar 51 de ani și parcă nu îmi vine să renunț la viață”, este mesajul disperat al bărbatului.

apel umanitarPână anul trecut, Larenţiu Bănică ducea o viață liniștită alături de familia sa. Nimic nu prevestea nenorocirea ce avea să urmeze. Pe 22 decembrie 2020 însă, în urma unui RMN, a fost diagnosticat cu o tumoare agresivă localizată pe trunchiul cerebral

Din păcate starea acestuia de sănătate s-a agravat şi boala a început să avanseze cu o pareză facială dreaptă, afectarea auzului şi pierderi de echilibru. În urma consultării mai multor medici specialiști, i s-a adus la cunoștință că nu se poate opera și singura șansă la viață ar fi o terapie cu protoni care se efectuează în doar câteva țări din lume: în Germania, Austria, SUA, Italia și Cehia. A luat legătura cu o clinică specializată în terapia cu protoni din Heidelberg-Germania și i s-a comunicat că poate face tratamentul la ei, dar costa foarte mult, 120.000 de euro.

Astfel, Laurențiu Bănică face un apel către buzoienii care îi pot întinde o mână de ajutor.

“Am doar 51 de ani și parcă nu îmi vine să renunț la viață, dacă eram mai înaintat în vârsta poate nu mai apelam la nimeni, dar și atunci îți pare rău. De aceea vă rog din suflet dacă puteți să mă ajutați cumva, nu știu, să faceți un apel pe postul dumneavoastră despre cazul meu, sau să apelați cumva la firmele din Buzău să doneze 2 la sută din impozitul pe profit. Orice zi contează pentru mine, nu se știe cât voi mai rezista, am fost depistat în 22 decembrie 2020. Sunt disperat”, este mesajul transmis de Laurențiu Bănică redacției Campus Tv. 

Buzoienii care pot și doresc să îi întindă o mână de ajutor bărbatului o pot face donând în contul RO15BTRLRONCRT0207019406 pus la dispoziție special de Crucea Roșie, filiala Buzău. (Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Eu spune:

    Luati legatura cu DSP din judetul d-voastra. Exista un program care va acopera terapia cu protoni ,integral, daca de depune documentatia anterior inceperii tratamentului.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!