Publicat la: 26.11.2018. 18:53 / 831 views

ULTIMA STRIGARE PENTRU BILETE DE TRATAMENT. SĂRATA-MONTEORU, AMARA, LACUL SĂRAT, BĂILE FELIX

pensii 1Săptămâna aceasta este programată ultima serie de plecări într-o staţiune balneară pentru vârstincii buzoieni. Casa Judeţeană de Pensii anunţă că mai sunt bilete de tratament disponibile pe ultima sută de metri. Doritorii sunt invitaţi la sediul instituţiei pentru a depune cereri.

Săptămâna aceasta, s-a ajuns la ultima serie disponibilă pentru vârstnicii care vor să meargă la tratament cu bani mai puţini.

În aceste condiţii, buzoienii dornici de un sejur la început de iarnă sunt aşteptaţi mâine la sediul Casei Judeţene de Pensii, unde pot obţine bilete în mai multe staţiuni cu tradiţie. Aproape 4.500 de bilete de tratament au fost disponibile în acest an la nivelul Casei Judeţene de Pensii. Cele mai multe au fost valorificate în perioada de vară. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!