Publicat la: 29.01.2014. 22:20 / 4.561 views

TRENURILE DE LA BUCUREŞTI AU AJUNS LA FIX, ÎNTÂRZIERI LA CELE DIN MOLDOVA.

UPDATE: Din cauza viscolului trenurile dinspre şi înspre Făurei şi Galaţi au fost oprite în staţii. Pe această rută circulaţia a fost întreruptă.

trenBlamat în repetate rînduri, transportul feroviar şi-a luat revanşa în aceste zile cu ninsoare. În ciuda viscolului de azi, întîrzierile trenurilor care au sosit în gara Buzău au fost de ordinul minutelor sau chiar deloc. Călătorii au fost chiar surprinşi de punctualitatea trenurilor.

Singurele întîrzieri notabile au fost înregistrate la prânz de două garnituri dinspre Moldova, însă nu din cauza viscolului. Un Dorel vrincean de la deszăpezire s-a găsit să adune zăpada chiar pe linia ferată ce leagă Moldova de Muntenia.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!