Publicat la: 18.08.2016. 17:32 / 1.112 views

TRANSPORT EXTINS ÎN COMUNELE LIMITROFE. AUTOBUZELE AR PUTEA PRELUA MII DE NAVETIŞTI

Ideea unui transport regional cu autobuzele Trans-Bus este tot mai discutată de autorităţi. În momentul de faţă doar traseul Buzău – Măteşti este asigurat pentru navetiştii care lucrează în oraş. Primarii celorlalte comune din apropierea municipiului i-au solicitat edilului-şef de Buzău să extindă cursele şi la ei în localităţi.

autobuzeReţeta aplicată de ani buni în cazul navetiştilor din zona Mărăcineni-Săpoca ar putea fi valabilă şi în cazul celorlalte comune limitrofe oraşului Buzău.

Primarii localităţilor au început discuţii cu şeful din Palatul Comunal, pentru a găsi soluţii de extindere a traseelor Trans-Bus, astfel încât să fie preluaţi şi călătorii din comunele învecinate.

Transportul regional ar putea fi efectuat cu mijloacele Trans Bus deja existente, fără a fi necesare investiţii noi. Potrivit responsabililor din Primărie, autobuzele societăţii subordonate municipalităţii vor putea acoperi cerinţele din comunele limitrofe.

Pentru anii următori, Primăria are în vedere suplimentarea numărului de autobuze, prin atragerea de fonduri europene, având în vedere că în momentul de faţă nu există posibilităţi financiare în bugetul local pentru astfel de investiţii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!