Publicat la: 31.03.2015. 12:26 / 4.310 views

ŢI-AI PLĂTIT FACTURA LA APĂ, NU MAI POŢI FI DEBRANŞAT DIN CAUZA VECINILOR!

Ieri, pe ordinea de zi a plenului Senatului, s-a aflat propunerea legislativă pentru completarea Legii nr. 241/2006, a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare.

apa-calda de consumInițiatorii, senatorii UNPR Haralambie Vochițoiu și Constantin Popa, doresc ca societăţile gen Compania de Apă „să nu mai debranșeze consumatorii care plătesc la timp serviciul public de furnizarea a apei în condiții normale.

Nu ar fi fost nevoie de o lege, dacă societățiile furnizoare de apă potabilă  nu ar fi făcut un obicei din a întrerupe furnizarea apei  la blocuri, străzi, cartiere din cauza a câtorva rău platnici”.

Aceasta propunere legislativă a trecut de Senat cu 79 de voturi “pentru”, 33 împotrivă și 4 abțineri, urmând ca să ajungă la vot în Camera Deputaților și să intre în vigoare în cel mai scurt timp posibil. 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!