Publicat la: 21.08.2018. 18:20 / 1.413 views

TALCIOC ŞI SÂMBĂTA. TÂRGUL DIN DRĂGAICĂ VA FUNCŢIONA DE DOUĂ ORI PE SĂPTĂMÂNĂ

talcioc 02Începând cu data de 1 septembrie, talciocul buzoian va funcţiona două zile pe săptămână, conform unui anunţ făcut de către reprezentanţii societăţii care administrează pieţele din Buzău. Decizia vine în sprijinul comercianţilor care îşi vor putea vinde marfa în ambele zile ale weekendului.

În mod normal, o zi de duminică aduce în Drăgaică peste 4000 de vizitatori. Măsura aplicată ar putea ridica standardele după care se face comerţ în târgul buzoian. Talciocul de sâmbătă va funcţiona la aceleaşi tarife atât pentru vizitatori, cât şi pentru comercianţi.

Perioada de probă va fi de o lună de zile, iar dacă rezultatele vor fi satisfăcătoare, măsura va fi instituită permanent. Este posibil ca această testare să fie întreruptă de festivalul „Toamna Buzoiană”. Dacă evenimentul se va ţine în Drăgaică, experimentul celor de la Pieţe Târguri şi Oboare se va prelungi şi în luna octombrie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!