Publicat la: 09.12.2019. 19:00 / 528 views

STADIUL PROIECTULUI PENTRU VIADUCTUL GIURCA. SE LUCREAZĂ LA PLANUL TEHNIC AL OBIECTIVULUI

Cum era de anticipat, lucrările de reparaţii la Viaductul Giurca, de pe DN 10, în zona Siriu, vor demara anul viitor. S-a obţinut autorizaţia de construcţie, dar până la finalul anului se va mai realiza doar proiectul tehnic. Între timp, pe viaduct rămâne în vigoare restricţia de 7,5 tone.

viaduct 1 viaduct 2

Luna trecută, Prefectura Buzău a solicitat Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere să precizeze stadiul proiectului pentru Viaductul Giurca.

Autorităţile centrale au răspuns şi au menţionat că a fost obţinută autorizaţia de construcţie şi că se lucrează la proiectul tehnic, documentul urmând a fi gata până la data de 20 decembrie.

Responsabilii Prefecturii susţin că vor insista la Bucureşti ca etapele proiectului să fie respectate, potrivit contractului semnat la începutul lunii septembrie.

Viaductul Giurca necesită intervenţii de consolidare, având în vedere degradarea structurii. Valoarea reparaţiilor este de un milion de euro. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!