Publicat la: 18.07.2018. 18:13 / 1.115 views

SPITALUL JUDEŢEAN SCOATE LA CONCURS 49 DE POSTURI. SE CAUTĂ DE LA ASISTENŢI MEDICALI, PÂNĂ LA SPĂLĂTORESE

49 de posturi vor fi scoase la concurs, de cea mai mare unitate medicală buzoiană. Spitalul Judeţean organizează concurs pentru ocuparea pe o perioadă nedeterminată a unor posturi vacante. Cei interesaţi se pot înscrie până pe 26 iulie.

spital siteCele aproape cincizeci de joburi scoase la concurs vizează mai multe meserii, de la asistent medical, principal şi debutant, până la registrator medical debutant, infirmier debutant, îngrijitor, brancadier sau spălătoreasă. Cele mai multe posturi, 14, sunt pentru infirmieri debutanţi, pe secţiile Pediatrie, Infecţioase, ATI, Neurologie, Pneumologie, Oncologie, Ortopedie şi la Blocul Operator. Înscrierile se fac până pe 26 iulie.

Concursul va fi structurat în trei etape: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă sau practică şi interviul care va avea loc pe 3 august, de la 9.30, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău

Potenţialii candidaţi se pot documenta, în legătură cu actele necesare pentru întocmirea dosarului, pe site-ul Spitalului Judeţean. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!