Publicat la: 16.05.2018. 18:00 / 1.439 views

SOSESC VOUCHERELE DE VACANŢĂ. BENEFICIARI VOR FI TOŢI ANGAJAŢII DIN EDUCAŢIE

În tot acest amalgam de probleme salariale, există și o veste bună pentru angajaţii din învăţământ: sosesc voucherele de vacanţă. De tichete vor beneficia toţi salariaţii din educaţie, iar cuantumul maxim va fi de 1.450 de lei, în funcţie de orele prestate de la începutul anului.

tichete vacantaVestea bună a venit chiar astăzi, de la oficialii Ministerului Educaţiei.

Valoarea maxima a unui voucher ajunge la 1.450 de lei, în funcţie de orele prestate de fiecare solicitant până la momentul acordării acestei facilităţi.

Titularii voucherelor le vor putea valorifica în unităţile de cazare incluse în programul naţional.

Beneficiarii tichetelor de vacanţă vor trebui să facă dovada plăţii sejurului subvenţionat de programul iniţiat de stat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!