Publicat la: 27.11.2017. 19:21 / 788 views

SKATE PARKUL A FOST INAUGURAT. INVITAŢII SPECIALI AU FOST TINERII CARE AU INIŢIAT MODERNIZAREA

În primăvara trecută, un grup de tineri practicanţi ai sporturilor extreme au solicitat edililor să reabiliteze skate-park-ul din Parcul Tineretului. Vineri, aceştia au fost invitaţi să ia în primire locaţia, modernizată cu o investiţie de aproape 400 mii lei. În viitor, primăria intenţionează să mai amplaseze şi alte piese de mobilier, specifice pentru acest tip de parc.

skatepark 2Vinerea trecută, un grup de copii şi de tineri care practică sportul pe două roţi au fost invitaţi de primarul Constantin Toma şi de viceprimarul Andrei Neder să participe la inaugurarea skate-parkului din Parcul Tineretului.

Mobilierul deteriorat din vechiul skate-park a fost înlăturat imediat pentru a se evita accidentarea copiilor.

Totodată, a fost iniţiat un proiect de reabilitare şi modernizare care a fost conceput de un arhitect, ţinându-se cont de sugestiile copiilor.

Pentru că există destul spaţiu pentru a se amenaja un skate-park de talie europeană, autorităţile au de gând să mai instaleze în viitor şi alte piese de mobilier, bineînţeles, tot la sugestia copiilor.

Investiţia de la skate-parcul din Tineretului s-a ridicat, în această primă fază, la suma de aproape 400.000 de lei. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!