Publicat la: 20.04.2017. 17:31 / 2.092 views

SE REÎNCĂLZESC CALORIFERELE. RAM DĂ CĂLDURĂ PE TOT PARCURSUL ZILEI

Vremea din ultimile zile i-a luat prin surprindere buzoieni. Din cauza temperaturilor scăzute, a ploii şi a zăpezii, oamenii au fost nevoiţi să scoată din şifoniere hainele groase. Temperatura exterioară se resimte şi în apartamentele buzoienilor racordaţi la sistemul centralizat de încălzire, astfel că începând de astăzi, Regia Autonomă Municipală va furniza căldură pe tot parcursul zilei.

caloriferÎn ultimele ore la Buzău s-au înregistrat ninsori şi temperaturi scăzute, chiar geroase. Din acest motiv, conducerea Regiei Autonome Municipale a început deja să primească cereri din partea abonatilor de a furniza căldură în apartamente pe tot parcursul zilei. De ceva vreme, operatorul de căldură a sistat furnizarea agentului termic pe timpul zilei, furnizarea făcîndu-se doar noaptea. Acum, c\nd vremea aduce a iarnă, RAM va da din nou căldură pe tot parcursul zilei.

Buzoienii care au închis căldura de la reţeaua de ţevi din subsolul blocului pot face solicitare pentru redeschidere şi reprezentanţii Regiei Autonome vor interveni pentru a redeschide vanele.

Este pentru prima dată în ultimii ani, cînd Regia Autonomă Muncipală este nevoită să furnizeze căldură pe tot parcursul zilei, din cauza frigului năprasnic de afară. În anii trecuţi, căldura era sistată definitiv cel mai tarziu la 15 aprilie. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!