Publicat la: 06.08.2020. 18:36 / 499 views

SE RECONFIGUREAZĂ GIRATORIUL. SE CIRCULĂ CU ATENȚIE ÎN ZONA GĂRII BUZĂU

Lucrările din șantierul deschis în zona Gării Buzău au intrat într-o nouă fază. Au fost finalizate fundațiile pentru platforma pe care va fi amplasată locomotiva cu abur de epocă realizată în totalitate în uzinele Malaxa, în perioada anilor 1930 și pentru un panou informativ.

giratoriu 3După ce se va finaliza și amenajarea noului sens giratoriu din fața Gării, se va turna stratul de bază de asfalt, după care va fi adusă locomotiva de la depoul CFR și va fi montată pe soclul ei.

Așadar, soferii care circulă frecvent prin zona Gării trebuie să știe că, în următoarea perioadă de timp, traficul auto se va desfășura în condiții de șantier

Urbis își cere scuze pentru disconfortul creat. După finalizarea lucrărilor, piațeta din fața Gării Buzău va fi un punct de interes, atât pentru locuitorii orașului, cât și pentru toți cei care trec prin zonă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!