Publicat la: 20.10.2017. 18:30 / 1.171 views

SE FAC 11 PLATFORME DE GUNOI ÎNGROPATE. AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE ÎN MICRO III

În această toamnă, societatea de salubritate va finaliza, pe raza municipiului Buzău, 11 platforme de gunoi îngropate. Lucrările au început deja în cartierul Micro III, iar până la venirea iernii acestea vor fi finalizate. Investiţia de peste o sută de mii de euro este suportată de societatea de salubritate.

platforma ingropataZilele trecute au venit şi ultimele componente, astfel că deja s-au început lucrările,  în cartierul Micro III, pentru  înfinţarea celor unsprezece platforme îngropate prevăzute în planul societăţii de salubritate pentru acest an. Primele gropi s-au săpat deja în cartierul Micro III, urmând ca apoi să se monteze dispozitivele care vor urca şi coborî plaformele cu pubele. În total, în plan sunt 11 platforme în 6 cartiere.

Anul trecut s-au amenajat trei astfel de platforme, pe strada Tunel, lângă Biserica Greci şi la Hotel Coroana. Toate trei au fost bine primite de cetăţeni, pentru că au scăpat astfel de mizerie şi de mirosurile urâte, în special din timpul verii. Investiţia în cele 11 platforme, de peste 100 de mii de euro va fi suportată integral de societatea de salubritate.

În anii următori, toate rampele vechi din oraş vor fi înlocuite cu platformele îngropate. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!