Publicat la: 27.05.2020. 18:10 / 637 views

SE DESCHID GALERIILE DE ARTĂ. PROGRAMUL DE VIZITARE, RELUAT DE LA 1 IUNIE

De la 1 iunie, pasionații de artă se vor putea delecta din nou cu expozițiile de la Galeriile de Artă. Vor funcționa ambele spații – sala parter și etajul, respectându-se condițiile de siguranță impuse de starea de alertă.

galerie 2 picturi 2

Prima expoziție vernisată la Galeriile de Artă, în sala de la etaj, aparține Mirunei Blănaru.  Este vorba despre un jurnal de călătorie în jurul lumii, un reportaj redat printr-o expoziție de fotografie. În cadrul aceluiași eveniment, vor rula și imagini video, document al jurnalului artistei.

Tot pe 1 iunie, sala de la parter a Galeriilor va gazdui o expoziție a artistului  plastic Emil Popa. Membrii UAP țin să precizeze că programul de vizitare va respecta ad literam condițiile de siguranță impuse de starea de alertă. Accesul în săli se va face în grupuri de maxim 3-4 iubitori ai artei.

Din fericire, ambele săli ale Galeriilor de Artă sunt cât se poate de generoase în ceea ce privește spațiul, astfel că nu se va pune problema nerespectării distanțării sociale. (Cornel Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!