Publicat la: 31.08.2017. 18:32 / 2.282 views

SCHIMBĂRI ÎN TRAFICUL DIN JUDEŢ. SE ÎNCEARCĂ EVITAREA ACCIDENTELOR GRAVE

Schimbări în traficul din judeţ, şi anume pe DN2 Euro 85. Reprezentanţii Consiliului Judeţean au anuţat că s-a găsit o soluţie pentru intersecţia cu drumul care duce către Florica, şi anume lărgirea carsabilului şi adăugarea unei benzi suplimentare. De asemenea, la intersecţia de la Autorola, în primăvara viitoare se va înfiinţa un sens giratoriu. Aceste măsuri au fost gândite pentru evitarea accidentelor grave, de genul celor care s-au petrecut în aceste zone în ultimii ani.

drum siteDrumul European 85 este recunoscut pentru accidentele foarte grave. Pe porţiunea care tranzitează judeţul Buzău au fost identificate mai multe puncte în care au loc frecvent accidente. Un astfel de punct este la intersecţia DN2 Euro 85 cu drumul care duce către Florica. Pentru evitarea evenitelor rutiere, reprezentanţii Consiliului Judeţean au găsit o soluţie care speră să dea rezultate.

De asemenea, intersecţia DN2 E85 cu DJ 203 K, la Autorola, este considerată un punct negru pe harta accidentelor rutiere, astfel că aici s-a decis înfiinţarea unui sens giratoriu.

În ambele puncte, în această lună au fost înregistrate accidente rutiere soldate cu maşini avariate şi persoane rănite grav. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!