Publicat la: 18.09.2019. 19:30 / 519 views

ŞAH LA SENIORI. DE ZIUA INTERNAŢIONALĂ A PERSOANELOR VÂRSTNICE

Seniorii buzoieni care au rezistat în căsnicie cel puţin 50 de ani neîntrerupt sunt chemați la întâlnirea de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Între 23 septembrie şi 1 octombrie, ei sunt invitaţi să treacă pe la serviciul Resuse Umane, cu copii după cartea de identitate şi certificatul de căsătorie. Doritorii se pot înscrie şi la Campionatul de şah, table şi remi, organizat în această perioadfă.

persoane varstnice 2  persoane varstnice 1

În fiecare an, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, Primăria Municipiului Buzău organizează o serie de activităţi dedicate acestora.

Chiar dacă Primăria deţine o bază de date a seniorilor care au împlinit deja 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, este recomandat ca aceştia să treacă pe la Serviciul Resurse Umane din Palatul Comunal.

Ei trebuie să aibă asupra lor copii după cartea de identitate şi certificatul de căsătorie pentru a se putea înscrie.

Totodată, vor trebui să lase şi numărul de telefon la care vor putea fi contactaţi ulterior.

Data şi ora desfăşurării festivităţilor dedicate seniorilor buzoieni care au sărbătorit deja nunta de aur sau pe cea de diamant vor fi comunicate telefonic, din timp.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!