Publicat la: 31.10.2017. 19:04 / 1.482 views

REGULAMENT REFERITOR LA CÂINII COMUNITARI. STERILIZAREA ŞI MICROCIPAREA, SOLUŢIILE PROPUSE

Consilierii locali au aprobat un nou Regulament referitor la câinii comunitari şi celelalte animale de companie şi de fermă de pe teritoriul municipiului. Unele puncte au stârnit controverse dar, conform afirmaţiei primarului, „pot fi perfectibile”. Primăria ar putea să susţină ciparea şi sterilizarea câinilor cu sau fără stăpân, prin intermediul unor ONG-uri de profil.        

sterilizare catei 1Sterilizarea şi microciparea câinilor, cu sau fără stăpân, de pe teritoriul municipiului pot fi susţinute de Primărie.

Regulamentul a stârnit controverse şi în rândul consilierilor locali şi, deşi a fost supus dezbaterii publice, nu este exclus ca anumite puncte să fie modificate.

Mulţi dintre maidanezi provin din localităţile apropiate şi sunt transportaţi în oraş cu ajutorul mijloacelor auto.

Chiar şi după intrarea în vigoare a noului Regulament, problema câinilor vagabonzi din oraş este departe de a fi rezolvată, la fel ca în mai toate oraşele din România. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!