Publicat la: 17.08.2017. 19:23 / 1.132 views

PROGRAM GRATUIT DE CULTURALIZARE PENTRU ELEVI DE LA LICEELE TEHNOLOGICE

Din toamnă, autorităţile judeţene vor demara un program special pentru elevii de la liceele tehnologice. Ei vor putea beneficia de gratuitate la teatru, bibliotecă şi muzeu, în cadrul unui proiect ce vizează oferirea unor alternative culturale pentru petrecerea timpului liber. Iniţiativa aparţine Consiliului Judeţean, instituţie care va colabora cu Inspectoratul Şcolar .

vizita teatru 3În urma unor sondaje efectuate în rândul elevilor de la mai multe licee tehnologice, responsabilii Consiliului Judeţean au luat decizia de a demara un proiect pentru facilitarea accesului la instituţiile de cultură.

Vizitele la Muzeul Judeţean, la Bibliotecă şi accesul la piesele de teatru se vor face în mod organizat, iar elevii vor beneficia de gratuitate.

Consiliul Judeţean ar urma să suporte cheltuielile legate de derularea acestui program. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!