Publicat la: 16.05.2018. 17:58 / 976 views

PRIMĂVARA SE ÎNCHEIE LA TEATRU. SÂMBĂTA VIITOARE ÎNCEPE FESTIVALUL!

Festivalul „Buzău iubeşte teatrul!” a ajuns la a cincisprezecea ediţie şi va aduce în oraş spectacole care, ca deobicei, vor face săli pline. Între 19 şi 26 mai, Buzăul va fi capitala teatrului iar buzoienii vor avea opt zile de spectacole pe scena teatrului, la club şi în aer liber. Cei mai norocoşi îşi pot procura bilete de la casa teatrului, de la agenţia de pe bulevardul Bălcescu şi on line, de pe site-ul teatrului „George Ciprian”.        

festival teatruCea de-a cincisprezecea ediţie a festivalului buzoian „Buzău iubeşte teatrul” va debuta sâmbătă, 19 mai, la ora 10, cu piesa pentru copii „Vrăjitorul din Oz” iar deschiderea oficială va fi seara, când spectatorii se vor amuza la comedia bulevardieră „Capcană pentru un bărbat căsătorit”

Ca şi în anii trecuţi, festivalul se va desfăşura pe secţiuni.

În afară de secţiunea oficială, cu piese în concurs, care se va derula în sala teatrului, la Cafeneaua artiştilor vor fi jucate în fiecare seară spectacole studenţeşti.

Şi copiii vor avea o parte de festival, dedicată doar lor.

Adulţii se vor bucura, la rândul lor, de un spectacol de marionete cu limită de vârstă 16 ani, pentru că Teatrul Ţăndărică le va oferi o reinterpretare a piesei „Visul unei nopţi de vară”

Înainte de fiecare spectacol de la secţiunea oficială, în foaierul teatrului vor avea loc lansări de carte de specialitate.

Festivalul se va încheia cu spectacolul „Zaraza”, un scenariu original scris de Daniel Chirilă şi regizat de Răzvan Mazilu, spectacol care se joacă pe scena Teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti.

Biletele pot fi procurate, în limita locurilor de pe scaune, de la casa Teatrului „George Ciprian”, de la agenţia teatrală de pe Bulevardul Bălcescu, în incinta Galeriilor de Artă şi on line, de pe site-ul teatrului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!