Publicat la: 29.01.2014. 08:50 / 1.253 views

PRIMA ŞI CEA MAI IMPORTANTĂ ŞEDINŢĂ A CLM BUZĂU. S-AU VOTAT BUGETELE MUNICIPIULUI BUZĂU ŞI INSTITUTIILOR PUBLICE

prima sedintaJoi a avut loc prima si poate cea mai importanta sedinta a Consiliului Local Buzau din acest an. Primul punct de pe ordinea de zi a fost aprobarea strategiei de dezvoltare economica sociala si de mediu a municipiului Buzau in urmatorii 6 ani. Singurul amendament a fost adus de consilierul PDL Ion Barbu, nemultumit ca onor Compania de Apa Buzau nu si-a propus reducerea pierderilor. Cu exceptia consilierilor PDL care s-au abţinut, proiectul de a fost votat de toţi consilierii. Mai apoi primarul C-tin Boscodeala a oferit detalii:

Al doilea puncte de pe ordinea de zi a vizat aprobarea bugetului general al municipiului Buzau. Desi consilierii PPDD s-au abtinut, iar cei PDL s-au opus proiectul a trecut cu votul majoritatii USL. In ciuda unor restrictii scriptice impuse de Uniunea Europeana, primarul Boscodeala a anuntat un buget mai mare decit in 2013.

Tot in prima sedinta au fost aprobate si bugetele institutiilor publice finantate integral sau partial de Primaria Buzau. Ultimele proiecte de pe ordinea de zi erau la fel de interesante ca si primele. Vizau prezentarea deciziilor si rapoartelor curtii de conturi Buzau intocmite impotriva Primariei si a societatilor din subordine precum Urbis Serv, Ram, Transbuz si Prestcom. Insa pentru ca sedinta se prelungise prea mult iar subiectele puse in discutie prea delicate, pestea acestea s-a trecut in mare viteză.

Aceste rapoarte ale curtii de Conturi care invoca nereguli mari vizavi de cheltuirea si gestionarea banilor publici vor fi prezentate de Campus Tv in zilele viitoare. 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!