Publicat la: 21.09.2017. 18:18 / 828 views

PREGĂTIŢI DOSARELE PENTRU AJUTOARELE DE ÎNCĂLZIRE! CERERILE SE PRIMESC PÂNĂ PE 20 OCTOMBRIE

Buzoienii care au dreptul să primească ajutoare pentru plata încălzirii pot începe să-şi pregătească dosarele. Formularele în baza cărora vor fi acordate subvenţiile  au ajuns deja la Regia Autonomă Municipală şi au fost distribuite tuturor asociaţiilor de proprietari din oraş care primesc energie termică în sistem centralizat.

ramToate documentele necesare pentru a putea beneficia de ajutorul de încălzire acordat de Primărie trebuie să ajungă la RAM până pe 20 octombrie, astfel încât cei care nu îşi permit să plătească factura la încălzire pe timp de iarnă să beneficieze de subvenţie începând cu luna noiembrie. Formularele în baza cărora vor fi acordate subvenţiile au fost deja trimise de Regie către asociaţiile de proprietari.

Condiţiile pentru acordarea subvenţiei la încălzire au rămas aceleaşi ca anul trecut. Iarna trecută, la Buzău, aproximativ 900 de persoane singure şi familii cu venituri mici au primit subvenţie pentru căldura furnizată de Regia de termoficare, în timp ce alţi 800 de beneficiari au avut ajutoare acordate pentru încălzirea cu gaze naturale sau lemne. Este important de ştiut că buzoienii care plătesc energia termică direct la RAM vor depune dosarele la Regie, iar cei care plătesc la asociaţie vor depune dosarele la preşedinte.

Conducerea RAM atrage atenţia buzoienilor cu privire la importanţa respectării datei de 20 ale lunii pentru a putea beneficia de subvenţie în următoarea lună calendaristică. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!