Publicat la: 15.11.2017. 19:24 / 729 views

PREGĂTIRI INTENSE PENTRU ZIUA NAŢIONALĂ. 3000 DE PORŢII DE FASOLE CU CIOLAN

Consiliul Judeţean se pregăteşte intens în această perioadă pentru Ziua Naţională. Nu mai puţin de 3000 de porţii de fasole vor fi pregătite pentru buzoienii care vor sărbători Ziua Naţională în Parcul Crâng, alături de artiştii Centrului de Cultură şi Artă. De asemenea, meniul de sărbătoare va conţine desert dar şi vin fiert. Meniul pentru 1 Decembrie, în valoare de aproape 14 lei va fi suportat de Consiliul Judeţean şi va fi cu 5 lei mai ieftin faţă de anii trecuţi.

fasolePe 1 Decembrie, tot românul va sărbători, cu mic şi mare, Ziua Naţională a României. Buzoienii vor putea participa la ceremonia militară de la Prefectură, care se va încheia cu parada trupelor din Garnizoană. Participanţii vor fi apoi invitaţi în Parcul Crâng. Şi în acest an, reprezentanţii Consiliului Judeţean vor pregăti trei mii de porţii de fasole, 2500 cu ciolan afumat şi 500 de post. De asemenea, meniul va cuprinde plăcintă cu brânză sau cu mere şi vin fiert.

De asemenea, în Parcul Crâng buzoienii sunt aşteptaţi cu surprize pregătite de artiştii Centrului de Cultură şi Artă.

Preţul plătit de Consiliul Judeţean pentru un meniu de 1 Decembrie este de 13,8 lei, cu 5 lei mai puţin decât anul trecut. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!