Publicat la: 02.03.2017. 20:06 / 1.867 views

PREFECTUL A FOST DEMIS. AURELIA MITREA, DE LA CASA ALBĂ AJUNGE LA A.P.I.A.

prefecta

Şefa de la Casa Albă a fost demisă. Din data de 2 martie, Aurelia Mitrea nu mai este prefect. Printr-o hotărâre dictată în şedinţă de Guvern, mandatul său în fruntea instituţiei a încetat. Aurelia Mitrea ar urma să preia funcţia de director adjunct la APIA, post câştigat în urma unui concurs dat în toamna anului trecut.

După instalarea noului Guvern, era doar o chestiune de timp până când şefa de la Casa Albă să fie nevoită să părăsească funcţia. În şedinţa Executivului din 2 martie, au fost adoptate mai multe hotărâri cu privire la prefecţi din ţară, iar pe lista neagră se află şi Aurelia Mitrea. Astfel, decizia Guvernului este de încetare a executării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Buzău.

În aceste condiţii, Aurelia Mitrea părăseşte Casa Albă la opt luni de la învestirea în funcţie de către Guvernul tehnocrat. În toamna anului trecut, a participat la examenul pentru postul de director adjunct la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Buzău, concurs pe care l-a câştigat, fiind de aşteptat ca Mitrea să meargă acum la APIA.

După decizia de joi, atribuţiile de prefect al judeţului Buzău vor fi preluate de subprefectul Sorin Gheorghe, până când Guvernul va numi pe altcineva pe prima poziţie de la Casa Albă. (Mihai Bunăziua)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!