Publicat la: 28.12.2017. 19:10 / 762 views

PERMISE AUTO, PROGRAMĂRI… PESTE DOUĂ LUNI. PESTE 7.000 DE NOI POSESORI DE CARNET ÎN 2017

Cum înmatriculările au fost în număr record anul acesta, cifra buzoienilor care au dat examen pentru permis auto a fost pe măsură. De altfel, cine doreşte acum să facă o programare, are şansa să dea examen abia peste două luni. Aproape 7.000 de persoane au obţinut carnet de conducere în 2017.  A crescut şi rata de promovare la probele scrise şi practice.

scoalaUrmare a numărului record de solicitări din acest an, poliţiştii de la Permise Auto au ajuns deja să facă programări pentru primele două luni ale anului viitor.

Avalanşa de cereri s-a înregistrat tot pe fondul numărului mare de înmatriculări auto.

Anul acesta, la proba practică, a fost introdusă filmarea audio-video a întregii examinări, metodă care s-a aplicat fără probleme la Buzău.

Mâine, în ultima zi de lucru cu publicul, la Permise Auto sunt programaţi on-line 65 de buzoieni, în timp ce alţi 55 pot beneficia de serviciile de la ghişee, pe bază de bon de ordine. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!