Publicat la: 15.04.2021. 18:31 / 586 views

PATRU ECHIPE SE BAT PENTRU PROMOVARE. MECIURI DE 1X2, ÎN LIGA A IV-A

Azi, la sediul AJF Buzău a fost stabilit programul ligii a 4-a. Competiția județeană începe chiar de sâmbătă iar la start s-au aliniat 14 echipe. Patru dintre grupări, cele care au Certificat de Identitate Sportivă, se vor bate pentru promovare în cadrul unui play-off extrem de echilibrat.

fotbalul micVoința Lanurile, Gloria Vadu Pașii, Team Săgeata și Viitorul Berca sunt echipele aspirante la un loc în liga a iii-a. Cele patru grupări vor juca în sistem play-off, fiecare cu fiecare, pe durata a șase etape. Primele două clasate se vor întâlni în finala ligii a IV-A, meci organizat pe teren neutru. De menționat că cele șase etape se vor disputa la 3 zile distanță una de alta. Finala județeană este programată pe 8 mai. Sâmbătă, în prima etapă, Team Săgeata va întâlni Voința Lanurile, în timp ce Vadu Pașii, pe Viitorul Berca.

AJF  a conceput acest program și prin prisma faptului că doar cele patru cluburi antemenționate au dreptul de a reprezenta Buzăul, la barajul pentru liga a iii-a. Celelalte 10 echipe vor disputa un play-out, împărțit în două grupe, pe criterii zonale.

Campioana județului va trebui să treacă prin adevărate furci caudine, pentru a promova în cel de-al treilea eșalon al fotbalului românesc. Inițial, după tragerea la sorți, buzoienii vor trebui să dispute un meci de baraj cu o altă campioană județeană. De data aceasta, nu vor mai fi aplcate criteriile de ordin zonal iar meciul se va juca pe un teren neutru. Dacă va câștiga acest baraj, campioana județeană va juca împotriva unei echipe clasate pe locul 9 sau 10, într-una din seriile Ligii a III-A. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!