Publicat la: 31.01.2019. 19:12 / 1.228 views

PĂMÂNT PENTRU TINERI. PRIMĂRIILE POT OFERI TEREN GRATUIT PENTRU LOCUINŢE

Legislaţia românească permite primăriilor să ofere gratuit teren pentru tinerii care vor să-şi construiască locuinţe personale. La Buzău nu au fost încă depistate terenuri potrivite, care să dispună şi de infrastructura necesară.        

bariera vernesti 2Conform legislaţiei în vigoare, tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani ar putea solicita primăriilor atribuirea gratuită de terenuri pentru construirea de case, proprietate personală.

Cu ani în urmă, pe terenul de la ieşirea din oraş către Verneşti se intenţiona construirea de locuinţe. Proiectul a fost insa un esec.

Acum se lucrează la Planul Urbanistic Zonal Tarlaua 33, unde, se vor putea construi locuinţe pe o suprafaţă de teren de 65 de hectare.

Aşadar, tinerii buzoieni mai au de aşteptat până când vor fi descoperite terenurile gratuite pe care să-şi poată construi căminul necesar familiei. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!