Publicat la: 14.05.2020. 18:15 / 475 views

NU SE REDESCHID MALL-URILE DIN BUZĂU. VOR FI DESCHISE DOAR CÂTEVA MAGAZINE DIN INCINTĂ

Pentru început, perioada de relaxare nu va însemna și redeschiderea mall-urilor din orașul Buzău. Noua legislație nu permite redeschiderea acestor mari spații comerciale decât a celor care au o suprafață mai mică de 15.000 de metri pătrați. În schimb, saloanele de înfrumusețare, magazinele alimentare și cele de electrocasnice vor putea primi clienți.

galeria mall2 galeria mall   

Începe perioada de relaxare, după ridicarea stării de urgență, fapt care va conduce la o afluență considerabilă în spațiile publice, mai ales din zona urbană.

Cu toate acestea, mall-urile din Buzău rămân închise, cu excepția unor magazine pentru care autoritățile lăsaseră liber accesul și în perioada stării de urgență, dar și a câtorva servicii care pot fi la dispoziția clienților, începând de mâine.

De pildă, la mall-ul în care funcționează și Direcția de Evidență a Persoanei a municipiului Buzău, supermarketul va fi deschis în continuare, cu măsurile de protecție de rigoare, precum și magazinul cu produse electrocasnice.

De mâine, și saloanele de înfrumusețare din incinta mall-ului  vor fi redeschise, cu respectarea regulilor stricte de protecție. De luni, se anunță și redeschiderea Bibliotecii Județene din incinta mall-ului. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!