Publicat la: 04.08.2020. 18:24 / 450 views

NU SE-NCHID TERASELE, BANCOMATE CU PROTECȚIE. MĂSURI NOI ADOPTATE ÎN COMITETUL JUDEȚEAN

Autoritățile buzoiene au analizat oportunitatea limitării programului teraselor, prin impunerea închiderii localurilor la o anumită oră din seară. În luarea unei hotărâri, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a ținut cont de incidența îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, în funcție de vârstele buzoienilor. Astfel, s-a decis că nu este momentul pentru a limita programul de funcționare al teraselor din Buzău.

terasa 3 bancomat 1

În schimb, în ședința Comitetului pentru Situații de Urgență, autoritățile au decis o măsură suplimentară cu privire la utilizarea bancomatelor, dictând montarea de dispensere cu dezinfectant la toate automatele cu bani.

La ședința de ieri, prefectul Leonard Dimian le-a transmis din nou șefilor instituțiilor de ordine să intensifice controalele în teren, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!