Publicat la: 04.03.2019. 19:21 / 1.982 views

NOUL SEDIU S-A DESCHIS. SEDIUL URBIS, DAT ÎN FOLOSINŢĂ PE STRADA STAN SĂRARU

ghiseu urbis 1Societatea Urbis Serv a deschis un sediu nou pe strada Stan Săraru, în fosta locaţie a societăţii Prestcom, de lângă casieria Companiei de Apă.

De câteva zile, aici funcţionează Divizia de servicii a societăţii Urbis Serv şi un ghişeu unic, unde buzoienii îşi pot achita anumite taxe.

Până la deschiderea noului sediu, casieria funcţiona la cimitirul Dumbrava, unde buzoienii îşi plăteau taxele pentru toate cele patru cimitire administrate de Urbis de pe teritoriul municipiului.

Înainte de a fi pus la dispoziţia publicului, noul sediu al Diviziei de servicii Urbis Serv a fost renovat şi reconfigurat, lucrările fiind finalizate în doar câteva zile.

Conducerea Urbis a înfiinţat sediul în care funcţionează ghişeul unic tocmai pentru a veni în ajutorul buzoienilor, care îşi pot plăti datoriile, dar şi pentru alte servicii tot în aceeaşi zonă.

Pe strada Stan Săraru, în afara ghişeului unic Urbis Serv, funcţionează şi casieriile de la Compania de Apă şi Regia Autonomă Municipală. (Corneliu Floriceanu)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Se poate plăti online taxa pentru un loc de veci în cimitirul Dumbrava?

  2. radu adrian spune:

    Dacă și unde se pot face plăți online pt. taxa cimitire.
    Care sunt tarifele.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!