Publicat la: 29.01.2014. 08:59 / 1.033 views

NOUL PREFECT A DEPUS ASTĂZI JURĂMÂNTUL. MARIA BULEANDRĂ A MULȚUMIT PENTRU ÎNCREDERE PREMIERULUI VICTOR PONTA

MARIA BULEANDRANoul prefect al județului Buzău, Maria Buleandră a fost numită, vineri în funcție şi a depus jurământul într-o ceremonie care s-a desfășurat în grabă oficialitățile județene fiind preocupate de rezolvarea problemelor create de ninsorile din ultima săptămână.

Numirea noului prefect a fost făcută chiar de către secretarul de stat Iulian Matache, cel care a fost desemnat să conducă operațiunile de deszăpezire de la Buzău.

Noul prefect a mulțumit pentru încredere premierului Victor Ponta după care și-a prezentat în fața șefilor de deconcentrate obiectivele pe termen scurt care se referă tot la problemele cauzate de viscol şi zăpadă în judeţul nostru.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!