Publicat la: 15.01.2019. 19:25 / 1.309 views

MĂSURI STRICTE ÎN SPITALE PENTRU PREVENIREA EPIDEMIILOR

La doar o zi după ce a impus măsuri preventive în cea mai mare unitate spitalicească din judeţ, D.S.P. verifică şi dacă sunt respectate noile reguli. Accesul aparţinătorilor pe mai multe secţii a fost interzis, iar personalul medical trebuie să ia mai multe măsuri de protecţie. Vizitatorii intră doar cu echipament special.

spital gripa 1 spital gripa 3

Restricţiile au fost impuse ieri, după ce autorităţile din sănătate au primit confirmarea că doi pacienţi din Buzău suferă de gripă, dar şi după ce numărul virozelor respiratorii a început să crească. La Spitalul Judeţen de Urgenţă, vizitele sunt strict interzise pe anumite secţii.  

Pe secţiile unde este permis accesul, vizitele sunt scurte şi aparţinătorii trebuie să poarte echipament de protecţie. 

Creşterea numărului de pacienţi cu afecţiuni respiratorii se resimte la cea mai mare unitate medicală din judeţ. Doctorii le recomandă buzoienilor cu simptome specifice să se adreseze întâi medicului de familie.   

Ieri, la Buzău, au fost confirmate primele două cazuri de gripă, la un copil de doi ani şi la o fată de 15 ani. Zilele trecute, bebeluşul adolescentei de 15 ani a murit la câteva ore după ce a fost născut la Maternitatea Buzău. Autorităţile din sănătate monitorizează încă patru cazuri de suspiciune de gripă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!