Publicat la: 06.10.2020. 17:57 / 532 views

MĂSURI ANTI-COVID, LA CAZIER. SOLICITANȚII STAU LA COADĂ, ÎN AFARA CURȚII

Măsuri speciale de protecție anti-COVID luate la Servicul Cazier Buzău. Solicitanții nu mai sunt lăsați să aștepte în curtea instituției în care funcționează și Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto. Cei care vor să obțină cazierul stau pe trotuarul din fața sediului IPJ, de-a lungul străzii Chiristigii. Este avalanșă de cereri, în ultima perioadă.

cazier 4 cazier 2

Aglomerație pe trotuarul de pe strada Chiristigii, în fața sediului IPJ, după ce responsabilii Serviciului Cazier au decis ca solicitanții să aștepte în afara curții, pentru a fi respectată distanțarea între persoane.

O echipă de polițiști locali permite intrarea pe poartă a unui număr limitat de persoane, potrivit bonurilor de ordine, fără a se face excepții.

La orele dimineții, coada se întinde până la poarta de acces auto în curtea IPJ.

Este avalanșă de cereri, în ultima perioadă. Una dintre explicații este că toți aleșii locali trebuie să depună la dosarele de validare cazierul judiciar. Programul de lucru cu publicul de la Serviciul Cazier a fost prelungit, pentru a face față numărului record de solicitări.

Zilele acestea, la Serviciul Cazier Buzău au fost eliberate zilnic peste 300 de documente.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!