Publicat la: 12.01.2014. 22:52 / 5.089 views

LINII DE TROLEIBUZ LA BUZĂU ? VICEPRIMAR S. RADU: „NU E UN VIS, ÎN 2015 S-AR PUTEA TRANSFORMA ÎN REALITATE”

Linii de troleibuz la Buzău. Pe lângă achiziţia unor noi autobuze, aceasta e soluţia găsită de municipalitatea buzău pentru a îmbunătăţi transportul local.

troleibuzIntroducerea troleibuzului face parte din strategia de dezvoltare a municipiului pentru perioada 2014-2020. Viceprimarul spune însă că în 2015 ar putea apărea primele troleibuze în Buzău.

Stategia de dezvoltare care va fi supusă dezbaterii şi votului consilierilor in sedinta din aceasta luna mai cuprinde piste pentru biciclete de-a lungul marilor bulevarde, un Aqua Park în Parcul Tineretului şi mai mai multe parcări.

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Catalin spune:

    … de s-ar concretiza macar o linie de troleibuz, le-as ierta multe politicienilor buzoieni.

    Ar fi un semn de trezire din adormirea in necivilizatie in care s-a cufundat Buzaul de vreo 20 de ani…

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!