Publicat la: 29.05.2018. 19:30 / 1.162 views

LIBER PENTRU COPII ŞI PĂRINŢI. ZIUA COPILULUI LA MUZEUL JUDEŢEAN

Curtea şi clădirea Muzeului Judeţean vor răsuna vineri de cântecele copilăriei şi de chiotele şi râsetele copiilor din Buzău. Muzeul Judeţean a organizat o sărbătoare multicoloră la care vor lua parte copiii de toate vârstele . Este al doilea an consecutiv când şi părinţii au zi liberă pentru a se distra împreună cu copiii lor.      

muzeu ziua copilului5Şi anul acesta, Muzeul Judeţean organizează cea mai veselă şi mai multicoloră sărbătoare a anului: Ziua Internaţională a Copilului.

Şi pentru că, atât copiii, cât şi părinţii lor au primit „liber la distracţie”, personalul Muzeului Judeţean le-a pregătit mai multe surprize, care să le ocupe întreaga zi.

Expoziţia de machete „Dacii şi romanii în miniatură” va fi amplasată într-o altă expoziţie, în sala dedicată Epocii Fierului.

Toţi buzoienii care vor să doneze o jucărie pentru copiii aflaţi în grija instituţiei pentru Protecţia Copilului se vor putea prezenta la sediul Muzeului din bulevardul Bălcescu.

Copiii vor putea participa împreună cu părinţii lor sau în echipe la un concurs organizat pentru prima dată la Buzău, denumit „Identifică obiectul”.

Activităţile dedicate Zilei Internaţionale a Copilului vor începe la 9.30, în curtea Muzeului Judeţean şi se vor termina la ora 18.

Accesul în incinta Muzeului şi la activităţile derulate aici va fi gratuit pentru toată lumea.

Corneliu Floriceanu

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!