Publicat la: 20.09.2018. 18:26 / 588 views

JUDECĂTORUL PUŞCĂ, ŞEFUL BIROULUI ELECTORAL JUDEŢEAN. PUŢINI MAGISTRAŢI BUZOIENI INTERESAŢI DE FUNCŢIE

Judecătorul Aurel Puşcă va conduce Biroul Electoral Judeţean de la Referendumul din zilele de 6 şi 7 octombrie. Magistratul a fost desemnat, prin tragere la sorţi, dintr-o scurtă listă a celor care au dorit să ocupe funcţia. 

puscaTragerea la sorţi a avut loc în biroul preşedintelui Tribunalului Buzău, într-un cadru restrâns, având în vedere că doar trei judecători s-au aflat pe lista candidaţilor. Intresul pentru funcţia de preşedinte al Biroului Electoral Judeţean a fost mult mai mare la alegerile din anii trecuţi.

B.E.J. urmează să fie completat cu cei 6 membri ai formaţiunilor politice. Judecătorul Aurel Puşcă este obişnuit cu funcţia de preşedinte al Biroului Electoral Judeţean, coordonând activitatea forului de mai multe ori. Ultima dată, Puşcă a fost preşedinte atât la alegerile locale, cât şi la cele parlamentare din anul 2016. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!