Publicat la: 20.02.2020. 19:32 / 618 views

INVITAŢIE ÎN CRÂNG. BUZOIENII SUNT INVITAŢI LA CURĂŢENIE

Primarul Toma îi așteapătă sâmbătă pe buzoieni la Poarta Crângului. El îi invită la o acțiune de voluntariat pentru a face curățenie în parc și îi va întâmpina cu mănuși și cu saci din plastic. Acțiunea este una premergătoare campaniei ”Buzău – oraș deschis curățeniei” din preajma Sărbătorilor Pascale.

curatenie-5Și anul acesta, ca în fiecare primăvară de când a fost ales, Primarul Buzăului îi invită pe buzoieni la o acțiune de curățenie în Crâng.

Primarul Toma îi cheamă în ajutor pe voluntarii buzoieni care își doresc o pădure curată în apropierea orașului.

Acțiunea de sâmbătă este una premergătoare campaniei ”Buzăul – oraș deschis curățeniei” care se desfășoară în preajma Sărbătorilor Pascale.

Campania inițiată de Primărie îi îndeamnă pe toți cetățenii Municipiului să participe, alături de lucrătorii de la Urbis și de cei de la societatea de salubrizare a orașului, la curățenia generală de primăvară.

De data aceasta, sâmbătă 22 februarie, la ora 10, primarul Constantin Toma îi așteaptă pe voluntarii buzoieni la Poarta Crângului, înarmat cu mănuși și cu saci din plastic. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!