Publicat la: 31.01.2017. 19:07 / 3.722 views

INTERNET GRATUIT, ÎN AUTOBUZELE TRANS-BUS. WIRELESS PE TRASEELE 3 ŞI 4, DIN MUNICIPIU

Călătorii buzoieni vor beneficia de internet wireless gratuit, în mijloacele de transport ale companiei Trans-Bus. Deocamdată, sistemul este aplicat numai pe două trasee, dar urmează ca toata flota de autobuze să fie dotată cu routere de internet. În plus, se urmăreşte şi implementarea unor instalaţii  prin care călătorii vor putea să afle cât mai au de aşteptat în staţii până vin autobuzele.

AUTOBUZ 3Sistemul wireless a fost montat, deja, pe autobuzele traseelor 3 şi 4. De asemenea, în curând, toată flota societăţii pendinte de municipalitate va fi dotată cu routere conectabile la internet.

Accesul la „autostrada informaţională” va fi posibil numai din autobuze, nu şi din staţii. Astfel, călătorii dotaţi cu telefoane inteligente vor beneficia de internet gratuit.

Deocamdată, accesul la internet este posibil doar în trei autobuze, două pe traseul 3 şi unul pe traseul 4.

Planul de dezvoltare al societăţii de transport în comun prevede şi eliminarea clasicelor bilete de hârtie. Vor fi introduse cartele electronice, eliminându-se, astfel, taxatorii din autobuze. Staţiile din municipiu vor fi dotate cu instalaţii care vor afişa, în timp real, reperele orare la care vor sosi autobuzele, precum şi informaţii despre traseul vehiculelor.

Pe parcursul anului, şi flota va fi mărită, cu 30 de autobuze achiziţionate în regim second-hand. (Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Ardiles spune:

    Doar sărăcia crasa sa ne lase fara net.
    Wi fi este umplutura pe autobuze.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!