Publicat la: 06.07.2020. 18:16 / 334 views

ÎNCĂ TREI MEDII DE 10.00 DUPĂ CONTESTAȚII. TOȚI ELEVII SUNT DE LA HASDEU

Duminică s-au afișat rezultatele contestațiilor depuse de elevii nemulțumiți de rezultatele inițiale la examenul de bacalaureat. Astfel, după recorectarea lucrărilor, încă trei elevi au reușit performanța de a obține media 10.00 la examenul maturității. Astfel, județul Buzău se poate mândri, în total, cu 9 medii de 10.00 la bacalaureat.

colegiul hasdeu 2Absolvenții de liceu au scăpat de emoții. Ministerul Educației a afișat duminică la ora 11.00, rezultatele finale la bacalaureat, iar recorectarea lucrărilor a adus Buzăului surprize de proporții. Încă trei elevi au obținut media generală 10 după contestații.

Este vorba despre trei absolvenți de la Colegiul B. P. HaSdeu, astfel că unitatea de învățământ numără un total de șase elevi cu media maximă la bacalaureatul din acest an.

În total, aproape o treime dintre candidații prezenți în sala de examen a depus contestații. Concret, Buzăul a înregistrat 1.087 de contestații, dintre care 483 la limba și literatura română, 306 la proba obligatorie a profilului și 298 la proba la alegere.

După prima sesiunea de examen au promovat bacalaureatul 1.930 de candidați, ceea ce reprezintă un procent de promovabilitate, înainte de contestații, de 66,76%. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!