Publicat la: 01.03.2021. 20:18 / 774 views

ÎNCĂ TREI CENTRE DE VACCINARE. LA RM. SĂRAT, NEHOIU ȘI SMEENI

Astăzi, la nivelul județului Buzău au fost deschise încă trei centre de vaccinare anti-COVID. Autoritățile din sănătate au decis să amenajeze spații speciale la Râmnicu Sărat, Nehoiu și Smeeni.

centru vaccinare smeeni1 centru vaccinare smeeni2

Direcția de Sănătate Publică asigură deja dozele de la Pfizer, necesare imunizării în cele trei centre noi. Fiecare centru are în sarcină 60 de vaccinări pe zi.

Beneficiar poate fi orice cetățean care se încadrează în categoriile de vârstă și de boli permise în etapele campaniei de imunizare.

În momentul de față, la nivelul județului Buzău, funcționează nouă centre de vaccinare anti-COVID pentru diferite categorii de persoane, precum și un centru exclusiv pentru angajații din educație. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!