Publicat la: 12.12.2016. 18:01 / 758 views

ÎMBULZEALĂ LA BEJ. OAMENII AU STAT ORE ÎNTREGI ÎN PICIOARE

Îmbulzeală şi nervi la predarea proceselor verbale şi a buletinelor de vot la Biroul Electoral Judeţean Buzău. La sediul acestuia din clădirea Prefecturii, câteva sute de persoane, preşedinţi şi vicepreşedinţi ai secţiilor de votare din judeţ, au stat în frig şi s-au îngrămădit unii în alţii ore întregi.

bejPreşedinţii celor 427 de secţii de votare din judeţul Buzău s-au îngrămădit şi s-au călcat în picioare unii pe alţii în fata Biroului Electoral Judeţean seara trecută. După ce şi-au petrecut toata ziua în secţia de votare, aceştia au fost nevoiţi să aştepte ore întregi în noapte, sub cerul liber, pentru a preda buletinele de vot şi procesele verbale ale secţiei de votare.

Au stat în frig şi în picioare, îngrămădindu-se unii în alţii, deoarece coada la care au aşteptat s-a întins pe câţiva zeci de metri. Oamenii au ajuns la capătul puterilor, iar responsabilii cu primirea documentelor au recunoscut că legislaţia proastă a făcut să se ajungă aici.

Ajunşi la capătul puterilor şi al răbdării, mai mulţi preşedinti au ameninţat că vor lăsa sacii cu buletinele de vot acolo şi vor pleca acasă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!