Publicat la: 31.05.2014. 13:33 / 4.523 views

GLORIA A FOST CONDUSĂ DE TREI ORI, DAR A EGALAT PRIN TREI GOLURI ALE ATACANTULUI PANTELIE

Gloria a obţinut azi un un punct în deplasare la Tărlungeni. Gazdele au condus de trei ori la rând, dar de fiecare dată buzoienii au reuşit egalarea.

Gloria_BuzauDe notat că toate cele trei goluri ale buzoienilor au fost reuşite de atacantul Pantelie. Două în prima repriză şi unul după pauză.

În aceeaşi rundă, Brăila a învins cu 5-2 pe teren propriu pe Rapid Suceava şi a trecut pe locul 2,  înaintea Gloriei în clasament. În ultima etapă, Gloria va juca pe teren propriu cu Dunărea Galaţi. 

Gloria s-a salvat de la retrogradare după ce Comitetul Executiv al FRF a decis să crească de la 12 la 14 numărul de echipe din fiecare serie a ligii a doua. Astfel că din seria a Gloriei  va mai retrograda doar Farul Constanţa. 

 

Clasament play-out

1. Tărlungeni 31

2. Brăila 31

3 Buzău 29

…………………………….

4. Suceava 26

5. D. Galaţi 26

6. Constanţa 13

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!