Publicat la: 30.09.2015. 19:22 / 3.218 views

FRIG AFARĂ, RAM E PREGĂTITĂ. DEOCAMDATĂ SE AŞTEAPTĂ TREI NOPŢI CONSECUTIVE SUB 10 GRADE

RAM Buzău e pe ultima sută de metri în privinţa probelor la rece, care vizează eventualele deficienţe ale sistemului centralizat de încălzire.

probe ramÎntrucât nu s-au înregistrat temperaturi medii sub 10 grade în trei nopţi consecutive conducerea RAM exclude deocamdată posibilitatea livrării agentului termic.

Frigul din ultimele nopţi le ridică celor de la RAM altă problemă, încălzirea grădiniţelor şi a şcolilor.

De teama facturilor mari, locatarii de la bloc solicită amânarea furnizării agentului termic. Pentru aceştia, RAM Buzău are o soluţie tehnică.

Buzoienii conectataţi la RAM vor plăti şi în această iarnă doar 180 de lei pentru o gigacalorie graţie subvenţiei acordate de Primărie.

(Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Catalin spune:

    Asta e, saracii care au mai ramas bransati la RAM, sa stea la mana RAM… si sa zica mersi de hotia prin care javrele politice imi baga mana in buzunar, mie, debransat fiind, ca sa subventioneze caldura pentru prostii cu drept de vot pe care ii prostesc la nesfarsit si ei nu se prind…

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!