(UPDATE) EXCLUSIV. VIDEO. Râmnicelu, împânzit de mascați! Acuzații grave de fraudă electorală. Situația este extrem de tensionată

(UPDATE) EXCLUSIV. VIDEO. Râmnicelu, împânzit de mascați! Acuzații grave de fraudă electorală. Situația este extrem de tensionată

UPDATE 2 – 11 IUNIE, ORA 8:10

A fost protest, luni seară, pe străzile din Râmnicelu. Vezi, AICI, imagini și detalii.

UPDATE

IPJ Buzău a transmis un comunicat de presă cu privire la incidentele de la Râmnicelu:

,,În noaptea de 09/10 iunie, în jurul orei 01.15, după încheierea procesului de votare, polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că președinta unei secții de votare ar avea în geantă ștampile folosite în procesul de vot, precum și mai multe buletine de vot, existând suspiciuni cu privire la legalitatea votării. Imediat după primirea sesizării, o echipă complexă s-a deplasat la fața locului pentru verificarea aspectelor semnalate.

De asemenea, având în vedere că membrii comisiei manifestau o stare de agitație, au fost direcționați inclusiv luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmi. Pe fondul sesizării și a bănuielii unei posibile fapte în context electoral, mai multe persoane aflate în proximitatea secției de votare ar fi aruncat cu pietre spre secția de votare, împrejurare în care geamurile unor ferestre și uși ale încăperii au fost sparte, fără a fi rănite persoane.

Persoanele din exteriorul secției au fost dispersate cu rapiditate, în secția de votare s-a restabilit climatul de liniște, context în care a fost reluat procesul de numărare a buletinelor de vot. Sub coordonarea parchetului, au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de atac prin orice mijloace asupra localului secției de votare și sustragere sau distrugerea de înscrisuri, pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale acestora și în vederea aplicării măsurilor legale.

Totodată, polițiștii continuă verificările cu privire la identificarea și depistarea tuturor persoanelor care, prin acțiunile lor, au încercat afectarea climatului de ordine publică, în vederea luării măsurilor legale.” , precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău.

*ȘTIRE INIȚIALĂ

De la închiderea secțiilor de votare, până la această oră, Râmnicelu stă pe un butoi de pulbere, într-un tablou în care mascații de la Poliție, mobilizați într-un număr impresionant, sunt gata să intervină într-un conflict ce riscă să escaladeze, pe fondul unor acuzații grave de fraudă electorală, în special cu privire la secția din satul de centru. Aseară, la scurt timp după închiderea scrutinului, președintele secției de votare, o femeie, a fost prins cu mai multe buletine de vot în geantă, buletinele fiind deja utilizate.

Imagini exclusive Campus TV (preluarea și utilizarea se supun legislației în vigoare)

Din acel moment, scandal mare în secția de votare! Polițiștii responsabili de dispozitiv nu au făcut față conflictului, drept pentru care au solicitat sprijinul mascaților, mai ales că, afară, un grup numeros de localnici era deja pregătit să acționeze, în conflictul cu tabăra adversă.

La Râmnicelu, bătălia electorală s-a dat între candidatul PSD și cel al PRO România. Cert este că problema cu buletinele de vot găsite în geanta șefei de secție a fost descoperită de un reprezentant al PRO România, liderii acestei formațiuni suspectând că, la mijloc, ar fi fost vorba despre o suspiciune cu privire la o fraudă electorală încercată în avantajul PSD.

Și la această oră, în secțiile de votare din comuna Râmnicelu se numără voturile.

Vom reveni cu evoluția scandalului.

4 Comentarii la: “(UPDATE) EXCLUSIV. VIDEO. Râmnicelu, împânzit de mascați! Acuzații grave de fraudă electorală. Situația este extrem de tensionată

 1. Domnul horia barbu dece sa nu ne planga de mila dar cei dela PSD DADEAU la ROMI 4 buletine de vot doar ! Pentru CONSILIU LOCAL SI CEL JUDETEAN LA OAMENI DIN SAT ROMANI LE DADEAU 5 buletine de vot pentru primar si doamna dela consiliu judetean a fost prinsa cu 17 voturi PUSE PENTRU PSD CU SA NU NE REVOLTAM
  SUNTEM TIGANI DAR CU FRICA DE DUMNEZEU SI VREAM SA FIM OAMNENI SUNTEM IN SOCIETATE IN SOCOLUL 21
  Daca asta nui caz penal înseamnă ca sunteti inpreuna cu cei care fura

 2. nu le plangeti de mila , acolo sunt doar tigani care pe carca noastra si pe munca noastra si-au ridicat palate

  tigani care fura de la toti, lasa sa se iau la bataie si intre ei

 3. S-A FURAT MASIV LA ALEGERI!
  DACĂ IN AMURICA S-A FURAT, ÎN ROMÂNIA JUDÈN A FURAT FĂRĂ PROBLEME!

 4. Peste tot au făcut așa… PSD nu avea șanse fără furt

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și