Publicat la: 10.05.2019. 19:54 / 1.118 views

EVENIMENT IMPORTANT LA BUZĂU. VOR VENI ÎNALŢI RESPONSABILI AI UE

Timp de două zile, municipiul Buzău va fi, în premieră, gazda unui important eveniment la care vor lua parte înalţi responsabili ai Uniunii Europene pe probleme de comerţ. În această perioadă, la Consiliul Judeţean se fac pregătiri pentru ca evenimentul de la sfârşitul lunii să se desfăşoare în condiţii optime.

cjDe la 1 ianuarie şi până pe 31 iunie 2019, România deţine preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene. În acest context, ţara noastră va fi gazda mai multor întâlniri in care se iau decizii importante la nivel comunitar. O asemenea reunine va avea loc, în zilele de 30 şi 31 mai, în municipiul Buzău, la Consiliul Judeţean. Zeci de oficiali europeni vor discuta, la Buzău, chestiuni privind echilibrarea deciziilor comerciale la nivelul Uniunii Europene.

În această perioadă, la Consiliul Judeţean se pun la punct ultimele pregătiri pentru ca evenimentul programat la sfârşitul lunii să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Sala de şedinţe a fost renovată iar Bulevardul Nicolae Bălcescu, pe porţiunea dintre Parcul Crâng şi sediul CJ, a fost asfaltată. Totodată, au fost înlocuite lămpile defecte din faţa imobilului unde funcţionează Consiliului Judeţean.

În timpul şederii la Buzău, oficialii europeni vor vizita colecţiile Muzeului Judeţean de Istorie Buzău. Totodată, însoţiţi de 20 de elevi buzoieni buni cunoscători de limba engleză şi franceză, oaspeţii din străinătate vor avea posibilitatea să admire cele mai importante obiective turistice din judeţ. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!