Publicat la: 17.10.2019. 18:23 / 1.102 views

EDUTEKA. PRIMUL HUB EDUCAŢIONAL DIN BUZĂU

La Buzău funcţionează primul centru educaţional din municipiu. Eduteka a fost amenajat într-un fost Punct Termic, scos din uz şi pus la dispoziţie de Primăria Buzău, care a şi renovat clădirea. Centrul se adresează copiilor între 4 şi 18 ani şi are şi o componentă socială.

eduteka 1 eduteka 3

Ieri, la Buzău a fost inaugurat oficial Centrul Educaţional Eduteka, primul hub educaţional din oraşul nostru.

Centrul Educaţional Eduteka a fost amenajat într-unul dintre Punctele Termice dezafectate, situat în centrul oraşului, în spatele Tribunalului, pus la dispoziţie de Primăria Buzău.

Ideea înfiinţării unui astfel de Centru Educaţional a găsit o înţelegere deplină la edilii buzoieni, pentru care educaţia înseamnă unul dintre principalele obiective ale dezvoltării municipiului.

Centrul Educaţional Eduteka se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani. Serviciile oferite acestora au rolul de a le completa dezvoltarea personală cu tot ceea ce şcoala nu le oferă încă.

Preţurile pentru serviciile oferite sunt între 20 şi 45 de lei pe oră, dar Centrul are şi o componentă socială. Prin protocoalele încheiate cu Direcţia de Asistenţă Socială şi cu ONG-ul „Ajungem mari”, la Eduteka sunt acceptaţi şi copiii care vin din familii sărace şi care au gratuitate la toate atelierele. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!