Publicat la: 24.10.2017. 18:08 / 797 views

DUPĂ LUPTE SECULARE… ÎNCEP LUCRĂRILE LA PODUL MĂRĂCINENI

În sfârşit, s-a dat ordinul începerii lucrărilor de reabilitare de la Podul Mărăcineni. În primă fază, în funcţie de vreme, până la primăvară, muncitorii vor efectua intervenţii la pilonii de susţinere, dar se va circula pe obiectivul aflat în consolidare. Din martie, însă, timp de 4 luni, podul metalic va fi închis circulaţiei, iar traficul se va desfăşura în ambele sensuri pe cealaltă cale de rulare. Prefectul a cerut constructorului să fie efectuate lucrări şi pe timp de noapte.     

pod maracineni asfalt 1Cu o întârziere de câteva luni, se dă startul lucrărilor la podul metalic de la Mărăcineni. Până pe 10 noiembrie este programată organizarea şantierului, urmând ca muncitorii să îşi facă apariţia sub pod, pentru a interveni la pilonii care au structura de rezistenţă afectată. Din martie sunt prevăzute lucrările la partea carosabilă, moment în care circulaţia va fi închisă, restricţie ce va fi valabilă timp de patru luni. 

Pentru ca reabilitarea să se încadreze în termenul total de opt luni, dar şi pentru a diminua din efectele asupra traficului rutier, lucrările ar urma să se desfăşoare şi pe timp de noapte.

Poliţişti de la Rutier vor fi mobilizaţi la pod, pentru a fluidiza circulaţia. De asemenea, şantierul va fi monitorizat de către reprezentanţii Prefecturii.

Valoarea investiţiei în consolidarea Podului Mărăcineni a fost estimată la peste 5 milioane de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!